• WAT EEN UITVINDING!

  WAT EEN UITVINDING!

  Lieve iedereen! Ik heb weer een vlog voor je waarin ik jullie meeneem in 3 hele spannende repetitie dagen van Verliefd op Ibiza! Ik heb mijn eerste echte COVER SHOOT en ik leer weer veel bij van de jongere generatie haha:) Straatwoorden en nog veel meer. Kijk je gezellig mee? * Deze video is NIET gesponsord. Vond je deze vlog leuk? Steek dan het...
 • EEN NIEUW BEGIN + UITLEG!

  EEN NIEUW BEGIN + UITLEG!

  Lieve iedereen! Het was weer tijd voor een heads up om jullie op de hoogte te houden van alles wat er op dit moment speelt. Een uitleg over mijn afwezigheid, over bepaalde nieuwe ontwikkelingen en een kleine uitleg over jouw mindset om je dromen te vervullen die ECHT WERKT! Veel luister plezier!  Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en...
 • IK BEN KLAAR MET DEZE GRIEP!

  IK BEN KLAAR MET DEZE GRIEP!

  Hi Lieverds! Deze vlog staat weer helemaal in het teken van VERLIEFD OP IBIZA. Ik neem jullie backstage mee tijdens de repetities en daarnaast geef ik vele kleine hints weg over de musical. Ik ben benieuwd of jullie deze door hebben!Verder ben ik er helemaal klaar mee! Ik ben namelijk al bijna 2 weken ziek en het wordt maar niet beter. Maar…. THE SHOW...
 • CHAOS TIJDENS DOBBELSPEL MET KERST!

  CHAOS TIJDENS DOBBELSPEL MET KERST!

  Lieve kijkers, It’s the most wonderfull time of the yearrrrr; CHRISTMAS 🤩 Ry en ik doen met kerstavond en eerste kerstdag een keer helemaal niks, we hebben heerlijk gechillt! Ook wel eens lekker! Tweede kerstdag stond wel in het teken van vrienden en familie, dit vierden wij met z’n zeventienen, supergezellig! De eettafel bij ons in de woonkamer was mooi opgedekt en Ryan had...
 • GET READY WITH ME & KLETSEN MET JULLIE ❤️

  GET READY WITH ME & KLETSEN MET JULLIE ❤️

  Lieve iedereen! Geen vlog vandaag maar een GET READY WITH ME! Kijk gezellig mee hoe ik me opmaak en met welke producten ik dat doe. Eerlijke mening over een aantal nieuwe merken en producten en wie weet heb je hier nog wat aan voor jouw NEW YEAR'S EVE make-up look! Heb even gecheckt waar je de krultang kunt shoppen op het moment en dat...
 • KERSTBOOM OPTUIGEN MET DE KIDS & BADR VS RICO

  KERSTBOOM OPTUIGEN MET DE KIDS & BADR VS RICO

  Het is bijna zo ver: KERSTMIS! Wij hebben hier super veel zin in. Dit zijn voor ons bijzondere dagen waarbij wij heerlijk met familie dineren. We zijn er helemaal klaar voor alleen er mist nog één ding: de kerstboom! Samen met de kids tuigen wij deze gezellig op.En eindelijk is het moment daar! Rico vs Badr! Samen met Ry bekijk ik de wedstrijd live...
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'alle cookies toestaan' om u de beste ervaring te bieden. Klik op Cookies accepteren om door te gaan met het gebruik van de site.
Topper, je nieuwe look is in de maak.