• BOEKLANCERING VAN MASCHA EN NIEUWE ITEMS INGEKOCHT

  BOEKLANCERING VAN MASCHA EN NIEUWE ITEMS INGEKOCHT

  Hi lieve volgers. In deze video neem ik jullie mee naar de boeklancering van het boek ‘Je doet het toch wel gratis?’, geschreven door Mascha en Max. Ook shooten we de nieuwste collectie van BUYLAU. Aan deze collectie hebben wij supertoffe items van het merk Via Delle Rose toegevoegd, waar ik mega enthousiast over ben. Het merk straalt urban en fashion uit en is...
 • WHAT I EAT IN A DAY

  WHAT I EAT IN A DAY

  Lieve iedereen! Massaal kreeg ik de vraag van jullie wat ik allemaal eet op een dag. In deze video laat ik dit aan jullie zien. De meeste van jullie weten dat ik geen vlees eet. Ongeveer twee jaar geleden ben ik een tijdje volledig vegan geweest, maar hierbij merkte ik al gauw dat ik het lastig vond om buiten de deur altijd compleet vegan...
 • TIEN PRIKKEN IN MIJN GEZICHT!

  TIEN PRIKKEN IN MIJN GEZICHT!

  Lieve iedereen. Ik ga een nieuwe gezichtsbehandeling (prophilo)nemen die een heel mooi resultaat schijnt te boeken. Geen fillers en geen botox maar een behandeling die vanuit binnenuit je huid weer een mega boost geeft. Ik word NIET betaald om dit met jullie te delen maar wil hier graag eerlijk in zijn omdat ik veel dames van mijn leeftijd en of ouder heb als volger...
 • JANKEN-WANHOOP-VERDRIET! NIEUWS OVER ROCKS!

  JANKEN-WANHOOP-VERDRIET! NIEUWS OVER ROCKS!

  De video die ik moest opnemen om jullie op de hoogte te houden van mijn hond Rocks. De mensen die mij ook volgen op Instagram hebben dit meegekregen en zo ontzettend meegeleefd. Rocks werd van de één op andere dag ontzettend ziek. Zo ziek dat ik dacht dat ik hem zou verliezen! Ik plaats deze video bewust om jullie uiteraard een update te geven...
 • WE ZIJN VERHUISD!

  WE ZIJN VERHUISD!

  Lieve iedereen! Even een kleine update in deze vlog! We zijn VERHUISD! Suuuuuper spannend allemaal en in de toekomst krijgen jullie nog veel meer te zien van onze nieuwe ontwikkelingen! Verder deel ik mijn haar geheim ook hier op YouTube omdat ik het via Instagram had gepromoot en toen zoveeeeeeel vrouwen blij had gemaakt! Wie weet is het ook een redding voor velen vrouwen...
 • DE WEDSTRIJD TEGEN LENA-ACHTER DE SCHERMEN! | BOXING INFLUENCERS

  DE WEDSTRIJD TEGEN LENA-ACHTER DE SCHERMEN!

  Hi iedereen! In deze video zie je hoe de dag verliep voor, tijdens en na de wedstrijd van Boxing Influencers van afgelopen zaterdag! Veel emoties, adrenaline and some motivation speeches! Op het einde heb ik nog een mooie boodschap voor jullie. Wat was dit een geweldig avontuur en ik ben nog lang niet klaar! We gaan door en ik zal jullie meenemen in mijn...
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'alle cookies toestaan' om u de beste ervaring te bieden. Klik op Cookies accepteren om door te gaan met het gebruik van de site.
Topper, je nieuwe look is in de maak.