• HUISHOUDBEURS MET PATTY BRARD & GUIDO SPEK! | Laura Ponticorvo

  HUISHOUDBEURS MET PATTY BRARD & GUIDO SPEK!

  Hi lieverds, deze vlog is een vlog vol gezelligheid. Ik bezoek samen met Guido Spek de stand van Patty Brard op de huishoudbeurs. We ontmoeten heel veel leuke fans en doen een rondje. Ondertussen gaat BUYLAU natuurlijk ook gewoon door en shooten we weer de nieuwe collectie. Ik heb opnames voor de Vrouw Telegraaf waarin we een pittig gesprek voeren en het is tijd...
 • HETELUCHTBORSTEL TUTORIAL! MOOI GEFÖHND HAAR | Laura Ponticorvo

  HETELUCHTBORSTEL TUTORIAL! MOOI GEFÖHND HAAR

  Het is weer tijd voor een tutorial. Lang geleden dat ik dit heb opgenomen dus het werd weer tijd! Ik laat jullie zien hoe de nieuwste heteluchtborstel van Remington werkt.  Ik ben een ontzettende fan en door de drie opzetstukken kun je genoeg looks creëren. Glad haar, gekrulde punten, extra volume!? Het kan allemaal! Je kunt hem shoppen bij bol.com. Klik HIER.  Vond je...
 • IK WIL NIET MEER GELEEFD WORDEN! PAAR STAPPEN TERUG | Laura Ponticorvo

  IK WIL NIET MEER GELEEFD WORDEN! PAAR STAPPEN TERUG

  Hi iedereen, in deze video leg ik een persoonlijk dingetje uit waar ik de laatste tijd een beetje tegenaan loop. Door mijn enorm drukke leven vol afspraken merk ik soms dat ik geleefd word. Ik vlieg van afspraak naar afspraak en heb weinig tijd voor mezelf. Ik geniet zeker van alle drukte, begrijp me niet verkeerd, maar als je wat ouder wordt is het...
 • HEB IK RUZIE MET FRED? UITLEG! | Laura Ponticorvo

  HEB IK RUZIE MET FRED? UITLEG!

  Hi lieve volgers, In deze vlog neem ik jullie mee naar de premiere van de nieuwe film 'SURINAME' en maken we er een gezellig avondje uit van. We shooten de nieuwste BUYLAU collectie en ik laat jullie mijn nieuwe GoSmooth IPL limited edition zien. Mocht je geinteresserd zijn in het apparaat klik dan HIER. Ik heb weer een huidbehandeling bij Injectable Klinieken met als...
 • OPRUIMVIDEO + BEAUTY/CLOSET TOUR

  OPRUIMVIDEO + BEAUTY/CLOSET TOUR

  Lieve dames, Het is tijd om mijn kledingkamertje op te ruimen. Het is één grote puinhoop en schaam me er eigenlijk een beetje voor. Ik heb het veel te ver laten komen waardoor ik door de bomen het bos niet meer kan zien! Tijd om het aan te pakken! Ik vouw al mijn kleding weer netjes op en leg het op een geordende manier...
 • IK MOET MEER TIJD VRIJMAKEN VOOR MEZELF! | Laura Ponticorvo

  IK MOET MEER TIJD VRIJMAKEN VOOR MEZELF!

  Hi lieverds, Het is weer tijd voor een nieuwe vlog! De repetities zijn voorbij en de première is achter de rug. Eindelijk heb ik weer een aantal dagen vrij in de week en kan ik tijd voor mijn eigen werk en mezelf vrij maken. Ik neem jullie mee naar Spoeldijk waar ik een hoofdhuid behandeling krijg en ik neem jullie mee naar kantoor om...
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'alle cookies toestaan' om u de beste ervaring te bieden. Klik op Cookies accepteren om door te gaan met het gebruik van de site.
Bedankt voor het aanmelden van de nieuwsbrief! Liefs, BUYLAU