DE LAATSTE VLOG ALS ONGETROUWDE VROUW

Hoi lieverds, de bruiloft komt steeds dichterbij. Dit betekent dat er nog enorm veel geregeld moet worden en dat ik de laatste afspraken heb in Nederland. Ik neem jullie onder andere mee naar Delia Skin Clinic waar ik een uitgebreide gezichtsbehandeling krijg zodat mijn huid kan stralen tijdens de bruiloft. Daarna heb ik een manicure en pedicure zodat ook mijn handen en voeten er verzorgd uit zien. Dan is het eindelijk tijd om te vertrekken naar Italië. Alles komt zo dichtbij nu. De dagen voor onze bruiloft genieten we van het weer, shoppen we in Rimini en gaan we uit eten met aantal vrienden die ook al in Fano zijn. Kortom, onze dagen beginnen goed en het wordt alleen nog maar mooier! Kijk je mee?

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'alle cookies toestaan' om u de beste ervaring te bieden. Klik op Cookies accepteren om door te gaan met het gebruik van de site.
Topper, je nieuwe look is in de maak.