GEEN GEHEIMEN MEER VOOR JULLIE!

Lieve iedereen, na vandaag heb ik eindelijk geen geheimen meer voor jullie! Maar eerste begin ik de weekvlog met een sportles en geeft Ryas mij een lifehack over een aardbei. Eindelijk mag ik mijn grote geheim met jullie delen. Ik heb iets mogen ontwerpen in samenwerking met L’Oéal waar ik de afgelopen maanden mee bezig ben geweest. Ik heb namelijk een beauty bag mogen ontwikkelen! En daar ben ik zo ontzettend trots op! De winnaressen van de winactie zijn vandaag op kantoor om gestyled te worden en ik heb weer leuke opnames. Voor ons ziet Koningsdag er iets anders uit dit jaar, namelijk het kantoor helemaal afmaken wat betreft de schilderijtjes. Wat hebben jullie deze Koningsdag gedaan?

 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

 

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'alle cookies toestaan' om u de beste ervaring te bieden. Klik op Cookies accepteren om door te gaan met het gebruik van de site.
Topper, je nieuwe look is in de maak.