STYLING TIPS + GRATIS OUTFIT

Leuk nieuws! Vanaf nu heb ik een nieuwe serie, genaamd STYLED BUYLAU. Veel meiden hebben gevraagd of ik ze een keer wil stylen. Dit heeft mij op een idee gebracht en vandaag zien jullie de allereerste aflevering. In deze serie ontvang ik iedere aflevering nieuwe gasten die ik van top tot teen helemaal ga stylen. Wil jij ook een keer een gestyled worden door mij?, let me know in de comments.

 

Vond je deze vlog leuk? Steek dan het blauwe duimpje omhoog en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal. Dat kan via deze link: Abonneer je HIER!

Tot snel.

 

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'alle cookies toestaan' om u de beste ervaring te bieden. Klik op Cookies accepteren om door te gaan met het gebruik van de site.
Topper, je nieuwe look is in de maak.