WEEKVLOG #27: IK WORD VAAK GENEGEERD!

 

Hi lieverds, ik heb vandaag een soort beautyvlog voor jullie. Deze dagen staan namelijk een beetje in het teken van beauty. Zo neem ik jullie onder andere mee naar de Injectable Klinieken voor een huidbehandeling en heb ik twee behandelingen voor mijn wenkbrauwen. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om te zien hoe ik mijn lichaam goed mogelijk onderhoud met verschillende behandelingen zonder dat het nep of te heftig wordt. Er zijn zoveel verschillende andere mogelijkheden dan bijvoorbeeld botox en fillers. Ook gaat de webshop natuurlijk weer door en wordt er weer geshoot en ingepakt! Kijk je mee?

 

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'alle cookies toestaan' om u de beste ervaring te bieden. Klik op Cookies accepteren om door te gaan met het gebruik van de site.
Topper, je nieuwe look is in de maak.