WEEKVLOG #39: SHOESTASH! RYAN GEEFT ZIJN EERLIJKE MENING!

Hoi lieverds, hoe is het met jullie? Ik heb weer een leuk weekvlog van jullie! We hebben weer een enorm drukke week met betrekking tot de webshop! Er zijn veel pakketjes die ingepakt moeten worden dus werken we lekker veel thuis. Lola helpt ons regelmatig een handje zodat we alles op de post kunnen doen. Ook staan er natuurlijk weer wat leuke dingen op de planning. Ik neem jullie onder andere mee naar de premiere van de speelfilm Mamma mia, laat jullie zien hoe Ryan en ik koken en geeft Ryan zijn eerlijke mening over mijn hakken. Hebben wij dezelfde smaak, of denkt hij heel anders over mijn schoenen? Ben je benieuwd? Kijk dan snel de video!
De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'alle cookies toestaan' om u de beste ervaring te bieden. Klik op Cookies accepteren om door te gaan met het gebruik van de site.
Bedankt voor het aanmelden van de nieuwsbrief! Liefs, BUYLAU